TopCoach Eredivise

Winterkampioenen

816X461 WINTERKAMPIOEN NL

Dat was hem dan. De eerste seizoenshelft van de Eredivisie zit erop en we richten ons op het WK voetbal. Na 14 speelrondes voetballen heeft Feyenoord zich op de eerste plek weten te nestelen. De Rotterdammers zijn de winterkampioenen! Die andere Rotterdamse club, Sparta Rotterdam, mag zich kronen tot grootste positieve verrassing van de eerste seizoenshelft. Een 6e plek is een fantastische prestatie van de ploeg van de ploeg van Maurice Steijn!

Vitesse en FC Groningen beleefden daarentegen een belabberde eerste seizoenshelft. Dit kostte trainer Frank Wormuth de kop, FC Groningen gaat het de tweede seizoenshelft op een andere manier proberen. 

Scorito presenteert de beste spelers van de eerste seizoenshelft! Wie pakten de meeste punten voor de TopCoaches?


16 november 2022 in Voetbal

Vanaf speelronde 1

De tandem Cody Gakpo met Xavi Simons heeft over de gehele eerste seizoenshelft de meeste punten opgeleverd. Gakpo was in 14 wedstrijden goed voor 9 goals en 12 assists. Dit betekent iedere 53 minuten betrokkenheid bij een doelpunt. Wat een fantastische cijfers! Xavi Simons kende een geweldig debuut bij PSV en tekende voor 8 goals en 4 assists. Beide heren verblijven momenteel in Qatar om deze cijfers hopelijk door te trekken bij het Nederlands Elftal!

NL Winterkampioen Incl

Na de definitieve transferperiode

Vanaf speelronde 5 speelden de TopCoaches met een definitieve selectie. Dat maakt het bijzonder interessant om te kijken naar de behaalde punten vanaf deze speelronde! Feyenoord-aanvoerder Orkun Kökçü behaalde de meeste punten in deze periode, op de voet gevolgd door een aantal verrassingen. FC Utrecht-aanvaller Anastasios Douvikas en Sparta-middenvelder Arno Verschueren complementeren namelijk het podium! 

NL Winterkampioen Excl

Deel dit artikel
Gamecenter