Eredivisie 2022-2023

Battle of the Subleagues | Eredivisie Ronde 24

Battleofthesubleagues Topcoach

Of je nou Scorito speelt met je vrienden, collega's, vage kennissen of internetvrienden maakt niet uit. Er is ongetwijfeld een moment gekomen waarop jullie subleague op een dusdanig hoog niveau presteerde dat jullie jezelf tot de ongekroonde koningen van Nederland kroonden.

Scorito presenteert: Battle of the Subleagues TopCoach Eredivisie!


6 maart 2023 in Voetbal

Speelronde 24 | Eredivisie

Afgelopen weekend was een belangrijke ronde voor de Battle of the Subleagues. Het was namelijk een Super Speelronde, waarin de captainkeuze voor 300% meetelde. Een ronde waarin het verschil kon worden gemaakt. De usual suspects van het TopCoach-spel gaven echter niet thuis in speelronde 24, waardoor de gemiddeld behaalde score ook een beetje tegenviel. 

Desalniettemin hebben er wat wisselingen plaatsgevonden in de top 10 van Battle of the Subleagues. Eredivisie de Nimma heeft met een klein verschil het derde podiumplekje overgenomen van Zaanse League. Iets verderop in de top 10 heeft Yunibet gaat winnen zichzelf naar plek 7 gestreden. Een knappe prestatie van het elftal, we hebben ze immers nog niet eerder in de top 10 gezien!


Let op: in het overzicht zijn alleen subleagues meegenomen met minimaal 10 deelnemers!

Battleofthesubleagues Eredivisie 23

Deel dit artikel
Gamecenter