Eredivisie 2022-2023

Battle of the Subleagues | Eredivisie Ronde 20

Battleofthesubleagues Topcoach

Of je nou Scorito speelt met je vrienden, collega's, vage kennissen of internetvrienden maakt niet uit. Er is ongetwijfeld een moment gekomen waarop jullie subleague op een dusdanig hoog niveau presteerde dat jullie jezelf tot de ongekroonde koningen van Nederland kroonden.

Scorito presenteert: Battle of the Subleagues TopCoach Eredivisie!


6 februari 2023 in Voetbal

Speelronde 20 | Eredivisie

Na een periode van 5 speelrondes met onbeperkte wisselmogelijkheden sloten de poorten voorafgaand aan speelronde 20! De bedrijvige Eredivisieploegen versterkten zich met nieuwe spelers op Deadlineday en dan is het toch even afwachten wie er een basisplaats gaan veroveren. 

Het speelveld in the Battle of the Subleagues ligt daarmee ook weer helemaal open. Een aantal subleagues hebben zich in de voorbije weken stevig in de top van het klassement genesteld, maar een voorsprong kan in de tweede seizoenshelft zomaar verbleken als sneeuw voor de zon. Twee subleagues zijn de voorbije weken aan een sterke reeks begonnen en hebben ook na deze speelronde wat plekjes gewonnen. Zaanse League zijn we intussen al terug op het podium met een derde plek en FC Pimpelpaars heeft zich op plek zes genesteld. Is er een grote ommekeer op komst? De Discord Connaisseurs zullen blij zijn dat zij een kleine voorsprong hebben opgebouwd!

Let op: in het overzicht zijn alleen subleagues meegenomen met minimaal 10 deelnemers!

Battleofthesubleagues Eredivisie 20

Deel dit artikel
Gamecenter