Eredivisie 2022-2023

Battle of the Subleagues | Eredivisie Ronde 19

Battleofthesubleagues Topcoach

Of je nou Scorito speelt met je vrienden, collega's, vage kennissen of internetvrienden maakt niet uit. Er is ongetwijfeld een moment gekomen waarop jullie subleague op een dusdanig hoog niveau presteerde dat jullie jezelf tot de ongekroonde koningen van Nederland kroonden.

Scorito presenteert: Battle of the Subleagues TopCoach Eredivisie!


30 januari 2023 in Voetbal

Speelronde 19 | Eredivisie

Het blijft ongekend spannend in de top van de Eredivisie. Ieder weekend worden er wel punten verspeeld door de topploegen! Deze keer hielden FC Twente en Feyenoord elkaar in een fraaie voetbalpot in evenwicht en hield ook AZ na een waar voetbalgevecht met FC Utrecht één punt over! PSV en Ajax kronen zichzelf tot de winnaars van het weekend!


De grootste winnaar bij de Battle of the Subleagues is FC Pimpelpaars! De subleague kende een topweekend en steeg liefst 9 plaatsen vanaf plek 18. Zij zien zichzelf nu voor het eerst terug in de felbegeerde top 10!
De bovenste vier subleagues weken geen moment van hun positie en staan nog steeds fier bovenaan in het klassement. Sterker nog, Discord Connaisseurs kende eveneens een topweekend, zij breiden hun voorsprong gestaag uit!

Let op: in het overzicht zijn alleen subleagues meegenomen met minimaal 10 deelnemers!

Battleofthesubleagues Eredivisie 19

Deel dit artikel
Gamecenter