Eredivisie 2022-2023

Battle of the Subleagues | Eredivisie Ronde 15

Battleofthesubleagues Topcoach

Of je nou Scorito speelt met je vrienden, collega's, vage kennissen of internetvrienden maakt niet uit. Er is ongetwijfeld een moment gekomen waarop jullie subleague op een dusdanig hoog niveau presteerde dat jullie jezelf tot de ongekroonde koningen van Nederland kroonden.

Scorito presenteert: Battle of the Subleagues TopCoach Eredivisie!


9 januari 2023 in Voetbal

Speelronde 15 | Eredivisie

Na een lange winterstop vanwege het WK voetbal in Qatar zijn de Eredivisionisten in het weekend van vrijdag 6 januari begonnen aan de tweede seizoenshelft. Liefst 20 speelrondes worden er nog gespeeld, waardoor het gewicht van dit Eredivisieseizoen voornamelijk ná de kerst ligt. Traditiegetrouw beginnen we met een aantal speelrondes waarin de Scorito-speler onbeperkte transfer kan doorvoeren. Vanaf speelronde 20, die start op 3 februari zijn de teams definitief. 

De ploegen die meestrijden om het kampioenschap zijn slecht uit de winterstop gekomen. Slechts FC Twente wist zijn duel tegen FC Emmen winnend af te sluiten. Zowel koploper Feyenoord, als Ajax, PSV en AZ speelden gelijk. Dit zagen we terug in de rondescores bij TopCoach, maar heeft niet geleid tot een nieuwe koploper, namelijk: Discord Connaisseurs! 
 
Let op: in het overzicht zijn alleen subleagues meegenomen met minimaal 10 deelnemers!

Battleofthesubleagues Eredivisie S15

Deel dit artikel
Gamecenter