TopCoach UK en België

Teams van de Week

816X461 Tvdw Header

Midweekse speelronde buiten de landsgrenzen! Zowel bij onze onderburen als in Engeland werd er gespeeld afgelopen dinsdag, woensdag en donderdag. En er is nog een overeenkomst. In beide competities werden de punten vooral behaald door de keepers en verdedigers. Rustweekje voor de aanvallers? Check hieronder de Teams van de Week!


21 oktober 2022 in Voetbal

Team van de Week Premier League speelronde 12

Zijn de spelers van de Premier League minder op dreef doordeweeks? Er was slechts één speler die meer dan 150 punten haalde, namelijk doelman Alisson van Liverpool. Hij hield zijn doel schoon tegen West Ham United door onder meer een penalty van Jarrod Bowen te keren. Erik ten Hag zal het niet uitmaken, zijn ploeg won zeer verdiend met 2-0 van Tottenham Hotspur en hij liet zien dat zelfs Cristiano Ronaldo niet met hem moet sollen. 

UK Tvdw 12

Team van de Week Jupiler Pro League speelronde 13

Daniel Muñoz! De Colombiaan in Belgische dienst prikte al voor de rust twee keer raak namens Genk tegen Westerlo. Dat is an sich al een fijne statistiek, maar als je dit voor elkaar krijgt als verdediger is dit al helemaal fraai. Dat vinden wij van Scorito ook: 246 punten komen hem toe. De overige verdedigers, Boris Popovich, Ritchie de Laet en Jordi van Lerberghe scoorden ieder 198 punten dankzij een goal en een overwinning met clean sheet.

BE Tvdw 13

Deel dit artikel
Gamecenter