Team van de Week

PEC Zwolle domineert

816X461 Tvdw Header

Niet geheel onverwachts dat PEC Zwolle het Team van de Week domineert toch? De gemaakte goals in de historische 13-0 overwinning tegen het geplaagde FC Den Bosch zorgen voor een stortvloed aan te verdelen punten. In de Premier League was het Brighton & Hove Albion die van deed spreken. Toegegeven, een 4-0 overwinning tegen West Ham United staat minder eclatant, maar is desalniettemin een meer dan keurige prestatie. Check hier de Teams van de Week!


7 maart 2023 in Voetbal

Team van de Week KKD speelronde 27

Een ongekende puntenregen voor de gemiddelde TopCoach-manager in de KKD! De spelers die namens PEC Zwolle de grootste duiten in het zakje deden zijn ook bovengemiddeld vaak gekozen en zelfs als captain aangewezen in de Super Speelronde! Met Apostolos Vellios (366), Lennard Thy (334), Thomas van den Belt (310) en Bart van Hintum (246) behaalden vier belangrijke spelers (ruim) meer dan 200 punten!

KKD Tvdw 27

Team van de Week Premier League speelronde 26

De Nederlandse inbreng deze week wordt verzorg door Joel Veltman. De verdediger was goed voor een doelpunt in de door zijn ploeg met 4-0 gewonnen wedstrijd. Bijna had Cody Gakpo zich bij het Team van de Week gespeeld met zijn twee goals tegen Manchester United, echter wisten Firminio en Nelson als invallers met de pinchhitter bonus íets meer punten te behalen voor een doelpunt + assist.

UK Tvdw 26

Deel dit artikel
Gamecenter