Teams van de Week

KKD & Premier League

816X461 Tvdw Header

Zowel in de Premier League als in de Keuken Kampioen Divisie liggen ze qua speelrondes voor op de Eredivisie. Speelronde 20 is reeds gespeeld en voornamelijk de middenvelders van de Premier League hebben uitstekende zaken voor zichzelf gedaan! Scorito presenteert de Teams van de Week!


17 januari 2023 in Voetbal

Team van de Week KKD speelronde 20

Het elftal van de week moet het sowieso stellen zonder spelers van VVV Venlo en Jong PSV. Het duel werd afgelast wegens een onbespeelbaar veld. In de overige wedstrijden waren het aanvallers Charles-Andreas Brym (Eindhoven) en Charlison Benschop (De Graafschap) wiens ster het helderste schitterde. Eerstgenoemde stond met één treffer en twee assists aan de basis van de 4-1 overwinning op FC Den Bosch. Benschop prikte tweemaal raak in de 3-0 overwinning op Jong Ajax dat de wedstrijd eindigde met slechts 9 spelers, na rode kaarten voor Kristian Hlynsson en Neal Viereck.  

KKD Tvdw 20

Team van de Week Premier League speelronde 20

De absolute verrassing van speelronde 20 in de Premier League was Brighton & Hove Albion! De blauw-witten gaven Liverpool met een pak slaag: 3-0. De grote uitblinker was de 28-jarige middenvelder Solly March. Met twee goals en één assist was hij betrokken bij alle goals. Daarmee verdiende hij liefst 270 punten voor de TopCoach-spelers die hem een plekje in de basis gaven. Speciale aandacht ook voor Renan Lodi! De verdediger van Nottingham Forest werd opgenomen in 40.2% van de selecties, maar verscheen in de basis bij slechts 2% van de TopCoach-spelers! 

UK Tvdw 20

Deel dit artikel
Gamecenter