Teams van de Week

KKD & Premier League

816X461 Tvdw Header

Op maandag 23 januari 2023 zijn, behoudens de twee afgelaste wedstrijden in de KKD, de laatste duels van speelronde 21 van zowel de KKD als de Premier League afgewerkt. Scorito presenteert de Teams van de Week!


24 januari 2023 in Voetbal

Team van de Week KKD speelronde 21

Slechts Jort van der Sande, Kyvon Leidsman en Pascu voorkomen dat dit Team van de Week een blauwdruk is. De grootste vreugde kon worden gevonden in Den Bosch, waar de plaatselijke FC met 1-0 won van Jong PSV. Anass Ahannach en Teun van Grunsven waren verantwoordelijk voor de goal en assist en werden beiden beloond met 150 punten. Ditzelfde aantal punten kreeg Davy van den Berg voor zijn goal namens de Graafschap in de 2-0 overwinning tegen VVV Venlo! 

KKD Tvdw 21 (1)

Team van de Week Premier League speelronde 21

Erling Braut Haaland heeft weer eens huisgehouden in zijn privéspeeltuin, de Premier Leauge. Tegen Wolverhampton Wanderers FC was hij goed voor alweer zijn 4e hattrick in zijn 19e competitieduel voor Manchester City. Met rasse schreden vervolgt hij zijn jacht op doelpuntenrecords. In het Team van de Week van speelronde 21 staat hij op eenzame hoogte met de behaalde 302 punten!

UK Tvdw 21

Deel dit artikel
Gamecenter