TopCoach

Teams van de Week

816X461 Tvdw Header

Er is weer een speelronde voorbij in de verschillende competities. Met relatief onbekende puntenpakkers in de Eredivisie én een unicum voor een OH Leuven speler! Welke spelers hebben de meeste punten gescoord dit weekend? Oftewel, wie had je nu erg graag in je team gehad? Je vindt ze hieronder in de Teams van de Week!


11 oktober 2022 in Voetbal

Team van de Week Eredivisie speelronde 9

Verrassende namen als puntenpakkers deze speelronde! Dit bespraken we ook in aflevering 42 van Radio Scorito. De meeste punten werden behaald door Mika Biereth. De Deense aanvaller werd gehuurd van Arsenal onder-21 en maakte als invaller twee zeer belangrijke goals, 3 punten voor RKC Waalwijk en 232 voor Biereth!

NL Tvdw 09

Team van de Week Keuken Kampioen Divisie speelronde 10

Er staat dit seizoen geen maat op Dylan Vente! De spits van Roda JC is topscorer van de Keuken Kampioen Divisie en afgelopen vrijdag was het weer 2x raak in de derby tegen VVV. Tel daar nog eens 2 assists bij op en voilà 238 punten voor de aanvaller. Goed nieuws voor bijna 20% van de Scoritomanagers die hem als captain selecteerden! 

KKD Tvdw 10

Team van de Week Premier League speelronde 10

João Cancelo! Hij gaf in 3 Champions League wedstrijden al 4 assists. Afgelopen weekend was hij op dreef in de Premier Leauge. Hij verzorgde een goal én een assist en won bovendien met Manchester City met 4-0 van Southampton. Dat is goed voor 246 punten, een fijn aantal voor een verdediger.  

UK Tvdw 10

Team van de Week Jupiler Pro League speelronde 11

De speler die de meeste punten binnenharkte afgelopen weekend loopt rond in de Belgische Jupiler Pro League. Mario González kwam als invaller binnen de lijnen voor OH Leuven en hij werd de eerste invaller óóit van deze club die een hattrick maakte. Bovendien gaf hij ook nog een assist. Wat een avond voor de Spanjaard! Bij Scorito waarderen we deze prestatie met 334 punten, zat verdiend. 

BE Tvdw 11

Deel dit artikel
Gamecenter