TopCoach

Teams van de Week

816X461 Tvdw Header

Er is weer een speelronde voorbij in de verschillende competities. We kunnen alvast verklappen: er heeft vuurwerk plaatsgevonden. Welke spelers hebben de meeste punten gescoord dit weekend? Oftewel, wie had je nu erg graag in je team gehad? Je vindt ze hieronder in de Teams van de Week!


4 oktober 2022 in Voetbal

Team van de Week Eredivisie speelronde 8

Het was het weekend van de verrassende uitslagen én de scorende verdedigers. Gijs Smal, Joshua Brenet en Sai van Wermeskerken deden allen hetzelfde: winnen, scoren en de 0 houden. Daarmee waren zij de Ferrero Rochers onder de chocolaatjes en leverden 198 punten op. 

NL Tvdw 08

Team van de Week Keuken Kampioen Divisie speelronde 9

Jenson Seelt is dit seizoen op stoom! De centrale verdediger scoorde al vier keer. Twee hiervan maakte hij afgelopen weekend tegen het geplaagde ADO Den Haag. Daarmee was hij 246 punten waard voor zo'n 1.5% van de Scoritospelers.

KKD Tvdw 09

Team van de Week Premier League speelronde 9

Manchester City - Manchester United. Spektakelstuk! Zowel Phil Foden als Erling Braut Håland maakten een hattrick. Laatstgenoemde voegde daar ook nog twee assists aan toe en harkte daarmee de meeste punten binnen, namelijk 366. Gooi daar nog even een captain factor (2x) tegenaan en hij leverde je 732 punten op! Dat was het lot van niet minder dan 47,3% van de Scoritospelers. Heerlijke keuze!

UK Tvdw 09

Team van de Week Jupiler Pro League speelronde 10

In de met 3-4 gewonnen wedstrijd van Cercle Brugge tegen KAA Gent eiste Dino Hotic de hoofdrol op. De middenvelder uit Bosnië en Herzegovina maakte een hattrick. Dat betekent 330 punten, lekker zeg!

BE Tvdw 10

Deel dit artikel
Gamecenter