TopCoach

Teams van de Week

816X461 Tvdw Header

Er is weer een speelronde voorbij in de verschillende competities! Welke spelers hebben de meeste punten gescoord dit weekend? Oftewel, wie had je nu erg graag in je team gehad? Je vindt ze hieronder in de Teams van de Week!


19 september 2022 in Voetbal

Team van de Week Eredivisie speelronde 7

Cody Gakpo is de man van het weekend! De aanvaller van PSV had met drie assists en één goal een aandeel in alle doelpunten van de Eindhovenaren, dit leverde hem 206 punten op.

NL Tvdw 07

Team van de Week Keuken Kampioen Divisie speelronde 8

Boyd Lucassen was hét pareltje dit weekend in de Keuken Kampioen Divisie. De NAC-verdediger wist tweemaal het net te vinden tegen Jong FC Utrecht en behaalde daarmee 246 punten! 5% van alle KKD-TopCoaches zullen een heerlijk weekend hebben gehad.

KKD Tvdw 08

Team van de Week Premier League speelronde 8

Hij kreeg 31 minuten als invaller, wat hij daarin deed? Drie maal scoren! Heung-min Son prikte voor Tottenham drie keer raak als pinch-hitter, waarmee hij een monsterlijk aantal van 512 punten verzamelde. Tijdens dit Super Weekend hadden 112 TopCoaches hem als captain gekozen, wat hen alleen voor Son al 1536 punten opleverde!

UK Tvdw 08

Team van de Week Jupiler Pro League speelronde 9

In de Belgische Pro League waren het de Deen Philip Zinckernagel en de Belg Maxim De Cuyper die het hoogste aantal punten wisten te behalen. De aanvaller van Standard scoorde twee goals en de verdediger van Westerlo scoorde en gaf een assist. 174 punten voor beide spelers!

BE Tvdw 09 (1)

Deel dit artikel
Gamecenter