TopCoach

Teams van de Week

816X461 Tvdw Header

Er is weer een speelronde voorbij in de verschillende competities! Welke spelers hebben de meeste punten gescoord dit weekend? Oftewel, wie had je nu erg graag in je team gehad? Je vindt ze hieronder in de Teams van de Week!


13 september 2022 in Voetbal

Team van de Week Eredivisie speelronde 6

Mohammed Kudus heeft het op zijn heupen bij Ajax! De tot spits gebombardeerde middenvelder wist al te scoren in de Champions League, maar tegen sc Heerenveen wist hij zelfs twee keer het net te vinden. Zijn goals leverde hem 230 punten op! De eervolle vermelding deze speelronde gaat naar Go Ahead Eagles verdediger Bas Kuipers die net als Kudus twee maal scoorde, dit leverde hem 222 punten in totaal op.

NL Tvdw 06

Team van de Week Keuken Kampioen Divisie speelronde 6

FC Eindhoven domineert het Team van de Week, maar liefst vijf spelers hebben hun plek weten te bemachtigen. Verdediger Mawouna Amevor wist met zijn doelpunt (en een clean sheet) het meeste aantal punten aan elkaar te rijgen, 198 in totaal! De Heraclied Anas Ouahim wist met twee goals 194 punten bij elkaar te spelen, waardoor hij op een verdienstelijke tweede plaats eindigt.

KKD Tvdw 06

Team van de Week Jupiler Pro League speelronde 8

In de Belgische Pro League was de Spaanse pinch-hitter Mario González de gevierde man. De aanvaller van OH Leuven kwam in minuut 61 in het veld en wist twee maal het net te vinden. Met 256 punten was hij hiermee de hoogst scorende speler dit weekend!

BE Tvdw 08

Deel dit artikel
Gamecenter