TopCoach

Teams van de Week

816X461 Tvdw Header

Er is weer een speelronde voorbij in de verschillende competities! Welke spelers hebben de meeste punten gescoord dit weekend? Oftewel, wie had je nu erg graag in je team gehad? Je vindt ze hieronder in de Teams van de Week!


6 september 2022 in Voetbal

Team van de Week Eredivisie speelronde 5

Anastasios Douvikas, wat doe je nu? Nou, hij viel in en scoorde een hattrick. Bam. Dat betekent 512 punten schoon aan de haak. Fun fact: 5 TopCoach managers maakten Douvikas captain waarmee zij dus liefst 1024 punten behaalden met één speler. Chapeau!

NL Tvdw 05

Team van de Week Keuken Kampioen Divisie speelronde 5

Donny Warmerdam! De 20-jarige middenvelder van Jong Ajax schoot 2x raak tegen Heracles Almelo in de ruime 4-0 overwinning. Hij werd beloond met 230 punten.

KKD Tvdw 05

Team van de Week Premier League speelronde 6

In de 5-2 overwinning van Brentford tegen Leeds United maakte Ivan Toney een fraaie hattrick. De 26-jarige aanvaller kreeg daarmee de meeste aantal punten van alle spelers in de Premier League, namelijk 302. 

UK Tvdw 06

Team van de Week Jupiler Pro League speelronde 7

In de Belgische Pro League was er deze week geen échte uitblinker. Marius Mouandilmadji, Koji Miyoshi én Casper Nielsen haalden met zijn drieën meeste punten. Dat waren er 150 om precies te zijn. 

BE Tvdw 07

Deel dit artikel
Gamecenter