Teams van de Week

Dit waren de blikvangers!

816X461 Tvdw Header

Check hier de Team van de Week voor de Eredivisie, KKD, Premier League & de Jupiler Pro League!


13 maart 2023 in Voetbal

Eredivisie speelronde 25

Het geel-zwarte shirt van Dominik Oroz is de dissonant in het rood-witte plaatje van speelronde 25. De verdediger van Vitesse verloor weliswaar met 3-1 van Sparta maar maakte de enige goals namens de Arnhemmers. Het rood-wit PSV kwam het vaakst terug in het Team van de Week. Anwar El Ghazi scoorde tweemaal, Xavi Simons was goed voor één goal en één assist en verdediger Patrick van Aanholt scoorde eenmaal. De aangever was driemaal Joey Veerman, die zich hiermee als vierde PSV-er in het Team van de Week speelde. 

NL Tvdw 25

KKD speelronde 28

Het was weer eens een avondje NAC. Mede mogelijk gemaakt door Elías Ómarsson. De IJslandse spits tekende voor een hattrick tegen MVV en was de grote ster van speelronde 28. Kees de Boer behaalde eveneens een mooi puntenaantal dankzij twee goals in de met 4-0 gewonnen wedstrijd tegen FC Den Bosch. 

KKD Tvdw 28

Premier League speelronde 27

Doelman Neto van AFC Bournemouth hield zijn doel schoon tegen Liverpool! Daarvoor diende de Braziliaan een penalty van Salah te keren. Een knappe zege 1-0 zege en 182 punten! De meeste punten werden echter behaald door Gabriel. De verdediger van Arsenal scoorde in de 0-3 zege op Fulham en behaalde 198 punten.

UK Tvdw 27 (1)

Jupiler Pro league speelronde 29

Gift Emmanuel Orban. Remember the name. Hij scoorde liefst vier keer namens KAA Gent tegen Zulte Waregem. Daarmee staat de jonge aanvaller al op zeven goals in vijf wedstrijden! Hij hengelde 366 punten binnen voor de TopCoach-managers die vertrouwen in hem hadden!

BE Tvdw 29

Deel dit artikel
Gamecenter