TopCoach

Teams van de Week

816X461 Tvdw Header

De 20e speelronde in de Eredivisie is de eerste sinds het sluiten van de transfermarkt. Een eerste vuurdoop voor de nieuw aangetrokken spelers... Geven zij in de tweede seizoenshelft de impulsen die het elftal nodig heeft? Voor de TopCoach-spelers is het ook de eerste speelronde met een nieuwe definitieve selectie. Zijn er goede keuzes gemaakt of zijn er al potentiële basisspelers geslachtofferd? Scorito presenteert de Team van de Week van de Nederlandse Eredivisie, Belgische Jupiler Pro League en de Engelse Premier League!   


6 februari 2023 in Voetbal

Team van de Week Eredivisie speelronde 20

In een speelronde met liefst zes gelijke spelen was is het Ajax dat het Team van de Week domineert na een eclatante 0-5 overwinning op SC Cambuur! Steven Berghuis & Brian Brobbey scoorden beide tweemaal. Berghuis gaf daar als middenvelder ook nog één assist bij en werd beloond met 270 punten. Brobbey maakte zijn goals als invaller en ontving 256 punten. Exact hetzelfde recept werd gevolg door Alireza Jahanbakhsh, alleen waren zijn twee goals tegen PSV van íets grotere waarde dan die van Brobbey. Voor de ontvangen punten maakt dit geen verschil, eveneens 256 voor Jahanbakhsh! 

NL Tvdw 20

Team van de Week KKD speelronde 23

Graag vragen wij u aandacht voor Lasse Wehmeyer die als invallende middenvelder 2x scoorde voor Heracles Almelo. Hiermee leverde hij het fraaie aantal van 320 punten op voor de TopCoach-managers die vertrouwen in hem hadden! Beter gezegd, de TopCoach-manager... Slechts één speler heeft een plekje ingeruimd voor Wehmeyer, en zette hem ook in de basis. Deze 320 punten zijn meer dan verdiend!

KKD Tvdw 23

Team van de Week Jupiler Pro League speelronde 24

Michael Murillo was afgelopen weekend de grote meneer in België. De rechtervleugelverdediger van het onderpresterende Anderlecht tekende voor één treffer in het met 0-2 gewonnen duel tegen KV Oostende. Union Sint-Gillis won afgetekend met 4-0 van Zulte Waregem en levert vier spelers voor het Team van de Week. Daarmee zijn zij hofleverancier!

BE Tvdw 24

Team van de Week Premier League 22

Brentford blijft goed presteren in de Premier League en bond ditmaal Southampton aan de zegekar met een keurige 3-0 overwinning. Veel spelers droegen met een goals of assist bij aan de overwinning, waardoor de Londenaren met liefst 5 spelers vertegenwoordigd zijn in het team van de week! Ben Mee behaalde samen met James Tarkowski de meeste punten, door als verdediger een goal te maken. Zij tekenden voor 198 punten.

UK Tvdw 22

Deel dit artikel
Gamecenter