Teams van de Week

Eredivisie, Jupiler Pro League & KKD

816X461 Tvdw Header

Speelronde 19 van de Eredivisie en speelronde 23 van de Belgische Jupiler Pro Leauge hebben weer pareltjes van Teams van de Week opgeleverd! Met name één wedstrijd in de Eredivisie heeft voor een puntenregen gezorgd...


31 januari 2023 in Voetbal

Team van de Week Eredivisie speelronde 19

De wedstrijd waar we op doelen was natuurlijk AZ - FC Utrecht. Een toetje voor de neutrale toeschouwer waar liefst 10 goals vielen. De beide Griekse spitsen, Anastasios Douvikas van FC Utrecht en Vangelis Pavlidis van AZ maakten een hattrick. Eerstgenoemde tekende echter ook nog eens voor twee assists behaalt daarmee het prachtige aantal van 354 punten! Pavlidis komt hier kort achter met 290 punten. De invallende verdediger Mees de Wit tekende in zijn half uur speeltijd voor een doelpunt en een assist en behaalde hiermee 288 punten!

NL Tvdw 19

Team van de Week Jupiler Pro League speelronde 23

Racing Genk is al een tijdje on fire en dat zette de club vrolijk door tegen hekkensluiter RFC Seraing. De koploper won met 4-0 en is met vijf spelers vertegenwoordig in het Team van de Week. Middenvelder Mike Trésor Ndayishimiye was tweemaal trefzeker en behaalde het hoogste aantal punten in deze speelronde, namelijk 190!

BE Tvdw 23

Team van de Week KKD speelronde 22

Het was weer eens een heerlijk avondje NAC, met Odysseus Velanas in de hoofdrol. De Griekse middenvelder is dit seizoen sterk op dreef en maakte tegen Jong AZ maar liefst 3 doelpunten. Voor een aanvaller is dit al een keurige prestatie, maar als middenvelder loop je dan helemaal binnen. De TopCoach-managers ontvingen hier namelijk 366 punten voor!

KKD Tvdw 22

Deel dit artikel
Gamecenter