Teams van de Week

Eredivisie & Jupiler Pro League

816X461 Tvdw Header

Een nieuwe lading aan wedstrijden zijn gespeeld in Nederland en België. Ondanks afgelastingen van de wedstrijden RKC Waalwijk - Go Ahead Eagles en Eupen - Racing Genk zijn er meer dan genoeg spelers in actie gekomen om een mooi elftal bij elkaar te selecteren. Scorito heeft de best presterende spelers van beide competities verzameld en een plekje gegeven in de Teams van de Week! 


23 januari 2023 in Voetbal

Team van de Week Eredivisie speelronde 17

Het weekend van de Klassieker! Een teleurstellende wedstrijd tussen Feyenoord en Ajax eindigde in een 1-1 gelijkspel. De beide ploegen zijn daarmee niet vertegenwoordigd in het Team van de Week. Sparta Rotterdam, FC Twente en SC Heerenveen bijvoorbeeld wel na hun overwinningen. De meeste punten werden behaald door de aanvaller Nany Dimata van N.E.C. en Amin Sarr van SC Heerenveen. Zij scoorden beiden tweemaal en dat werd beloon met 174 punten

NL Tvdw 17

Team van de Week Jupiler Pro League speelronde 22

In België stond speelronde 22 alweer op het programma. Het was KAA Gent dat de lakens uitdeelde met een 0-3 overwinning op STVV en de nominatie van vier spelers in het Team van de Week. De meeste punten werden dan ook behaald door Hugo Cuypers, die twee van de drie goals voor zijn rekening nam en hiermee 174 punten behaalde. De Nederlandse spits Vincent Janssen scoorde ook tweemaal, maar pikte ook nog een gele kaart mee!

BE Tvdw 22

Deel dit artikel
Gamecenter