TopCoach

Teams van de Week

816X461 Tvdw Header

Oud en vertrouwd! Zowel in Nederland als in België werd er weer volop gevoetbald. Wie zijn er goed uit de Nederlandse winterstop gekomen en schoten gelijk uit de startblokken? Welke spelers gaven een goed vervolg aan de vorige speelronde in België? En zijn er nog nieuwe aanwinsten die zich gelijk hebben geprofileerd?

Scorito heeft de best presterende spelers van de Eredivisie, KKD en Jupiler Pro League weer geplaatst in de Teams van de Week! 


9 januari 2023 in Voetbal

Team van de Week Eredivisie speelronde 15

Met uitzondering van FC Twente zijn de topploegen van de Eredivisie slecht uit de winterstop gekomen. Zowel koploper Feyenoord, als PSV, Ajax én AZ liepen tegen puntverlies. De hofleverancier van het Team van de Week van speelronde 15 is daarmee verrassenderwijs FC Volendam geworden! Zij sloten de degradatiekraker tegen SC Cambuur winnend af. Verdedigers Xavier Mbuyamba en Derry John Murkin waren beiden goed voor een assist en werden beloond met 150 punten! Maar de absolute grootverdieners waren verdedigers Bas Kuipers (Go Ahead Eagles) en Redouan El Yaakoubi (Excelsior Rotterdam). Zij waren beiden goed voor een doelpunt én de 0 en dat levert 198 punten op!

NL Tvdw 15

Team van de Week Keuken Kampioen Divisie speelronde 19

Derensili Sanches Fernandes van Jong FC Utrecht was de grote ster in speelronde 19 van de KKD! De 20-jarige aanvaller tekende voor twee goals tegen FC Den Bosch in de vierde overwinning van Jong FC Utrecht dit seizoen! Hij werd hiervoor beloond met 174 punten, wat een feest in de Domstad!

KKD Tvdw 19

Team van de Week Jupiler Pro League speelronde 19

In de Jupiler Pro League was het Cameron Puertas die de spotlights op hem gericht zag. De Spanjaard in Belgische dienst viel in de tweede helft in en zette de wedstrijd met een doelpunt en een assist naar zijn hand. Dankzij de pinch-hitter-regel leverde dit 240 punten op.

BE Tvdw 19

Deel dit artikel
Gamecenter