TopCoach

Teams van de Week

816X461 Tvdw Header

De laatste speelrondes in de Eredivisie, Premier League en Jupiler Pro League vóór de winterstop hebben plaatsgevonden. Bij de KKD spelen ze nog een midweekse speelronde. Welke spelers gaan met een lekker gevoel naar het WK of naar een winterstop? Welke spelers hebben de meeste punten gescoord dit weekend? Oftewel, wie had je nu erg graag in je team gehad? Je vindt ze hieronder in de Teams van de Week!


15 november 2022 in Voetbal

Team van de Week Eredivisie speelronde 14

Het Feyenoord van WK-ganger Sebastian Szymański en Orkun Kökçü kroont zich tot winterkampioen en beide heren zijn opgenomen in het Team van de Week! Maar de meeste punten in deze speelronde werden behaald door Paul Gladon en Pedro Marques. Zij haalden namelijk 256 punten door beiden als invaller tweemaal te scoren voor respectievelijk Fortuna Sittard en N.E.C. 

NL Tvdw 14

Team van de Week Keuken Kampioen Divisie speelronde 15

De 5-2 overwinning van PEC Zwolle op FC Eindhoven heeft ervoor gezorgd dat drie Zwollenaren zijn opgenomen in het Team van de Week. De grootste puntenpakker is tevens een Zwollenaar. De 19-jarige Younes Taha El Idrissi scoorde als middenvelder twee keer en dat levert hem 194 punten op, chapeau!

KKD Tvdw 15

Team van de Week Premier League speelronde 16

Martin Ødegaard is on fire bij Arsenal! De nog altijd slechts 23-jarige aanvoerder van trotse lijstaanvoerder Arsenal nam de volledige productie voor zijn rekening in de met 2-0 gewonnen wedstrijd tegen Wolverhampton Wanderes. Dat levert als middenvelder de som van 230 punten op. Dat was een mooie captain in TopCoach geweest!

UK Tvdw 16

Team van de Week Jupiler Pro League speelronde 17

Casper de Norre was de gevierde man bij de 5-0 overwinning van OH Leuven op RFC Seraing. Hij tekende voor een goal en een assist en streek daarmee 246 punten op voor de TopCoach-managers die vertrouwen in hem hebben getoond!

BE Tvdw 17

Deel dit artikel
Gamecenter