TopCoach

Teams van de Week

816X461 Tvdw Header

Terwijl het WK met rasse schreden dichterbij komt, worden de laatste paar speelrondes in de competities nog afgerond. De Eredivisie, KKD, Premier League en Jupiler Pro League leverden weer mooie affiches op! Welke spelers hebben de meeste punten gescoord dit weekend? Oftewel, wie had je nu erg graag in je team gehad? Je vindt ze hieronder in de Teams van de Week!


8 november 2022 in Voetbal

Team van de Week Eredivisie speelronde 13

Sparta Rotterdam en SC Heerenveen zijn de hofleveranciers na een 0-4 en 0-1 overwinning op respectievelijk Vitesse en Excelsior. Maar, de meeste punten waren er voor Zakaria Bakkali. De aanvaller van RKC speelde slechts 10 minuten mee als invaller maar schoot daarin wel tweemaal met scherp: 256 punten en een overwinning tegen AZ!

NL Tvdw 13

Team van de Week Keuken Kampioen Divisie speelronde 14

PEC Zwolle had een makkelijke avond tegen TOP Oss en is met vier spelers vertegenwoordigd. De meeste punten werden echter behaald door verdediger Victor van den Bogert van FC Den Bosch. Met één goal en één assist had hij een levensgroot aandeel in de 2-1 zege van de Bosschenaren op De Graafschap. Daarmee behaalde van den Bogert tevens 198 punten voor de TopCoach-managers. 

KKD Tvdw 14

Team van de Week Premier League speelronde 15

Gabriel was de gevierde man én matchwinner in de Londense derby tussen Chelsea en Arsenal. Een clean sheet, en de winnende goal leverden de Braziliaan geen windeieren. 198 punten komen hem toe!

UK Tvdw 15

Team van de Week Jupiler Pro League speelronde 16

Paul Onuachu! De aanvaller van KRC Genk is al weken in bloedvorm. In zijn laatste zeven wedstrijden scoorde hij niet minder dan 12 (!) goals voor zijn ploeg. Afgelopen weekend spande de kroon: hij nam de volledige productie voor zijn dienst in de 4-1 overwinning tegen RSC Charleroi. Dat levert het astronomische aantal van 366 punten op.

BE Tvdw 16

Deel dit artikel
Gamecenter