TopCoach

Teams van de Week

816X461 Tvdw Header

Terwijl het WK met rasse schreden dichterbij komt, worden de laatste paar speelrondes in de competities nog afgerond. Welke spelers hebben de meeste punten gescoord dit weekend? Oftewel, wie had je nu erg graag in je team gehad? Je vindt ze hieronder in de Teams van de Week!


1 november 2022 in Voetbal

Team van de Week Eredivisie speelronde 12

De man van het weekend was Sem Steijn, zoals ook werd geconstateerd in aflevering 45 van Radio Scorito. De middenvelder van FC Twente maakte twee fraaie goals tegen RKC Waalwijk en kreeg daar 230 punten voor. 

NL Tvdw 12

Team van de Week Keuken Kampioen Divisie speelronde 13

Invaller Thomas Marijnissen van NAC Breda kon een nederlaag tegen FC Den Bosch niet voorkomen, maar met een goal en een assist in het half uur dat hij meespeelde heeft hij goed zijn best gedaan. Dat levert hem en de TopCoaches 192 punten op. 

KKD Tvdw 13

Team van de Week Premier League speelronde 14

Reiss Nelson en Callum Wilson waren beiden het middelpunt van de feestvreugde in de grote zeges die respectievelijk Arsenal en Newcastle United boekten. Twee goals en één assist is goed voor 206 punten. Lekker verdiend!

UK Tvdw 14

Team van de Week Jupiler Pro League speelronde 15

Noë Dusenne is de naam! De verdediger van Standard Luik maakte alweer zijn derde doelpunt van het seizoen. Gezamenlijk met een overwinning én clean sheet levert dat 198 punten op. 

BE Tvdw 15

Deel dit artikel
Gamecenter