TopCoach

Teams van de Week

816X461 Tvdw Header

Terwijl het WK met rasse schreden dichterbij komt, rolt de bal nog steeds in de verschillende voetbalcompetities. Welke spelers hebben de meeste punten gescoord dit weekend? Oftewel, wie had je nu erg graag in je team gehad? Je vindt ze hieronder in de Teams van de Week!


25 oktober 2022 in Voetbal

Team van de Week Eredivisie speelronde 11

Ajax was de grote winnaar van speelronde 11. Met twee spelers én de best scorende speler in de gelederen zijn zij ook hofleverancier van het Team van de Week. Steven Berghuis maakte twee goals, waarvan een heerlijke pegel, en haalde meeste punten: 246 stuks. 

NL Tvdw 11

Team van de Week Keuken Kampioen Divisie speelronde 12

Het is geen wekelijkse aangelegenheid dat de best scorende speler van de KKD wordt aangeleverd door TOP Oss, maar in speelronde 12 was het raak. Jearl Margaritha viel in, speelde een klein half uurtje en scoorde tweemaal. Wat verder opvalt is de verdediging van Heracles Almelo. De 0 houden is één maar 3 verdedigers op het scorebord is een prestatie op zich. 

KKD Tvdw 12 (1)

Team van de Week Premier League speelronde 13

Als dit plaatje een schilderij zou zijn geweest, dan hadden we de schilder kunnen betichten van weinig fantasie in zijn kleurenpalet. Slechts doelman Dean Henderson draagt een shirt zonder blauw erin verwerkt, na een fraaie 1-0 overwinning van Nottingham Forest op Liverpool. De meeste punten waren echter voor Kurt Zouma die als verdediger raakte prikte, de wedstrijd won en het doel schoon hield: 198.

UK Tvdw 13

Team van de Week Jupiler Pro League speelronde 14

Zaterdag 22 november werd de dag van Nicolas Madsen. Hij leidde met een goal en een assist zijn ploeg Westerlo naar de overwinning tegen KV Kortrijk. De gehele verdediging wordt tevens verzorgd door Westerlo, zij wonnen immers zonder een tegendoelpunt te moeten slikken. 

BE Tvdw 14

Deel dit artikel
Gamecenter