TopCoach

Teams van de Week

816X461 Tvdw Header

Er is weer een speelronde voorbij in de verschillende competities waarin het net goed werd gevonden. Welke spelers hebben de meeste punten gescoord dit weekend? Oftewel, wie had je nu erg graag in je team gehad? Je vindt ze hieronder in de Teams van de Week!


17 oktober 2022 in Voetbal

Team van de Week Eredivisie speelronde 10

PSV geeft FC Utrecht een flink pak slaag en is met liefst 4 spelers hofleverancier van het Team van de Week. Het grootste goudhaantje was Anwar El Ghazi. De vleugelspeler bekroonde zijn invalbeurt met 2 doelpunten en dat leverde hem 256 Scorito-punten op! Verder stond deze speelronde in het teken van scorende, winnende én de 0 houdende verdedigers zoals Joshua Brenet, Dirk Abels en Ryan Flamingo lieten zien. 

NL Tvdw 10

Team van de Week Keuken Kampioen Divisie speelronde 11

Routinier Alexander Büttner haalde de meeste Scorito-punten deze speelronde. In een waar 'zespuntenduel' met Jong FC Utrecht stond de laatste plek op het spel in de KKD. Deze bleef in het bezit van Jong FC Utrecht en Alexander Büttner schreef 198 Scorito-punten bij. 

KKD Tvdw 11

Team van de Week Premier League speelronde 11

Een keertje geen speler van Manchester City in de spotlight, na de nederlaag bij Liverpool. Nee, het was Mason Mount die namens Chelsea met zijn dubbelslag tegen Aston Villa 206 Scorito-punten behaalde. Doelman José Sá van Wolverhampton Wanderers kwam het dichtste bij, hij stopte een penalty en hield zijn doel schoon: 182 punten. 

UK Tvdw 11

Team van de Week Jupiler Pro League speelronde 12

De speler die de meeste punten binnenharkte afgelopen weekend liep wederom rond in de Belgische Jupiler Pro League. Kévin Denkey van Cercle Brugge maakte een hattrick tegen Eupen en dat leverde hem 302 Scorito-punten op!

BE Tvdw 12

Deel dit artikel
Gamecenter