TopCoach

Teams van de Week

816X461 Tvdw Header

Alle wedstrijden van de afgelopen speelronde zitten erop, dus het is tijd om de balans op te maken. Welke spelers hebben de meeste punten binnen weten te halen? Oftewel, wie had je nu erg graag in je team gehad? Je vindt ze hieronder in de Teams van de Week!


16 augustus 2022 in Voetbal

Team van de Week Eredivisie speelronde 2

Hattrick Hero Steven Bergwijn pakte een karrenvracht aan punten, liefst 302! Als je hem dan ook nog als captain hebt... Ook aandacht aan Xavi Simons die met 2 goals én 1 assist een keurige 234 punten opleverde.

NL Tvdw 02

Team van de Week Keuken Kampioen Divisie speelronde 2

FC Zwolle domineert het Team van de Week in de KKD. Niet gek als je met 0-5 weet te winnen. De absolute goudhaantjes waren verdedigers Gangstad en Gorlich met 198 punten. 

KKD Tvdw 02

Team van de Week Premier League speelronde 2

Arsenal-aanvaller Jesus scoorde de meeste punten in TopCoach UK afgelopen speelronde. Met 2 goals én 2 assists was hij hoogst verantwoordelijk voor de 4-2 overwinning op Leicester City. Dat wordt rijkelijk beloond met 238 punten. 

UK Tvdw 02

Team van de Week Jupiler Pro League speelronde 4

In de Belgische Pro League was de gedeelde eerste plek voor Bryan Heynen en Teddy Teuma. De beide middenvelders behaalden het fijne aantal van 206 punten. 

BE Tvdw 04

Deel dit artikel
Gamecenter