Voetbalmanagerspel

TopCoach - Eredivisie 23/24

Get Thumb (1)

Eredivisie 23/24

Maak het volgen van de Nederlandse competitie nog leuker, door mee te doen aan TopCoach NL. Scorito is al sinds 2012 de nummer 1 in online sportspellen. En dat is niet voor niets: als je meespeelt met onze voetbalmanager, dan heb je gewoon het beste Eredivisiespel en weet je 100% zeker dat je een mooi voetbalseizoen zult beleven.

Hoe werkt het spel?

Je krijgt een budget en daarmee selecteer je een team van 18 spelers. Per speelronde selecteer je een basiselftal, kies je een captain voor extra punten en voorspel je de Wedstrijd van de Week.

20 juli 2023 in Voetbal

TCNL 1

Stel je droomteam samen

Met een budget ga jij jouw eigen droomteam samenstellen. Je selecteert 18 spelers uit de Eredivisie, waarmee jij de strijd aangaat met je vrienden.

TCNL 2

Wees creatief

Je budget is niet voldoende om alleen maar toppers te kopen, je zult creatief moeten zijn. Weet jij de goedkope pareltjes te vinden waarmee je het verschil gaat maken?

TCNL 3

Handige hulplijnen

Scorito biedt uitgebreide achtergronden en statistieken om je te helpen en de juiste keuzes te maken. Maar uiteindelijk ben jij de baas en moet jij de knopen doorhakken!

TCNL 4

Stel wekelijks je team op

Als de transfermarkt sluit stel je wekelijks je beste team op: 11 spelers in de basis (100% punten), 4 spelers op de bank (50%) en 3 spelers op de tribune (0%). Je maakt je selectie op basis van de vorm van je spelers en kijkt naar de sterkte van de tegenstander.

TCNL 5

De kracht van je captain

Per speelronde wijs je een captain aan, met hem verdien je 200% van de punten. Daarnaast zijn er ook 4 Super Weekends, dan levert je captain zelfs 300% op! Als jouw captain dan een hattrick scoort, ben de gelukkigste TopCoach op aarde!

TCNL 6

Punten verdienen met je team

Je scoort punten als jouw spelers in werkelijkheid goed presteren. Heb je Dušan Tadić in je team en scoort hij een doelpunt, dan levert dit jou punten op in het spel. Je krijgt ook punten voor assists, clean sheet, winst team etc. Gele/rode kaarten, eigen doelpunten en gemiste penalty’s zorgen voor minpunten.

TCNL 7

Volg je spelers live

In de Scorito-app kun je alle wedstrijden live volgen. Ieder doelpunt, assist, kaart etc. wordt direct bijgewerkt. Zo kun je jouw team en score altijd op de voet volgen en wordt iedere wedstrijd extra spannend!

TCNL 8

Supersnel resultaat

Als de scheidsrechter fluit voor het eindsignaal, dan wil je direct weten waar je staat! Scorito begrijpt dat, daarom berekenen wij binnen 1 minuut jouw scores en die van je vrienden!

FT 9

Versla je vrienden

TopCoach wordt extra leuk als je het samen met je vrienden speelt. Maak hiervoor een subleague aan. Wie kroont zich tot de absolute TopCoach van jullie vriendengroep?

TopCoach NL 23/24

Speel mee met het leukste Eredivisiespel van Nederland!

Meld je nu aan

Deel dit artikel
Gamecenter