Voorspel de wedstrijden

Match King - Eredivisie 22/23

750X500 Landingspage Matchkingnl

Eredivisie 22/23

Match King NL is een spel rondom de Nederlandse Eredivisie en daarbuiten. Scorito is al sinds 2012 de nummer 1 in online sportspellen. En dat is niet voor niets: als je meespeelt met onze voetbalmanager, dan heb je het beste KKD-spel en weet je 100% zeker dat je een mooi voetbalseizoen zult beleven.

Hoe werkt het spel?

Je voorspelt per speelronde de matches en kiest 4 topscorers. De deadline voor het opgeven van je voorspelling is gelijk aan de start van de eerste wedstrijd van een speelronde.

21 juli 2022 in Voetbal

MKNL 1

Voorspel de wedstrijden

Match King NL is een gratis spel rondom de Eredivisie en de Europese wedstrijden. Per ronde voorspel je de wedstrijden. Heb je de juiste winnaar goed voorspeld, dan levert dit jou 60 punten op. Heb je de volledig goede voorspelling ingevuld, dan ontvang je zelfs 90 punten!

MKNL 2

Kies 4 topscorers

Elke ronde kies je 4 topscorers, waarmee je punten verdient per doelpunt. Hierbij leveren verdedigers (64 punten) en middenvelders (32 punten) meer op dan aanvallers (16 punten).

MKNL 3

Handige hulplijnen

Per wedstrijd bieden we je handige statistieken en historische data. En kom je er helemaal niet uit? Dan hebben we nog altijd de Scorito-tip voor je!

MKNL 4

Alle wedstrijden live

In de Scorito-app kun je alle wedstrijden live volgen. Ieder doelpunt, assist, kaart etc. wordt direct bijgewerkt. Zo kun je je voorspelling altijd op de voet volgen en wordt iedere wedstrijd extra spannend!

MKNL 5

Volg ook je concurrenten live

Niet alleen de wedstrijden zijn live te volgen, ook je concurrenten uit je eigen subleague krijg je live in beeld. Per wedstrijd zie je wie er op dat moment op koers ligt, voor de maximale score!

MKNL 6

Supersnel resultaat

Als de scheidsrechter fluit voor het eindsignaal, dan wil je direct weten waar je staat! Scorito begrijpt dat, daarom berekenen wij binnen 1 minuut jouw scores en die van je vrienden!

FT 9

Versla je vrienden

Match King wordt extra leuk als je het samen met je vrienden speelt. Maak hiervoor een subleague aan. Wie van jullie vriendengroep kroont zich tot meestervoorspeller?

Match King NL 22/23

Ben jij de koning van het voorspellen?

Meld je nu aan

Deel dit artikel
Gamecenter