Voetbalmanagerspel

Champ Coach - Champions League 22/23

750X500 Landingspage Champcoach

Champions League 22/23

Maak het volgen van de Champions League nog leuker, door mee te doen aan het voetbalmanagerspel Champ Coach. Scout de topspelers van het miljoenenbal en manage je team naar de winst!

Hoe werkt het spel?

Het spel bestaat uit twee fases. In de groepsfase krijg je een budget, waarmee je een team van 18 spelers selecteert. Per speelronde stel je een basiselftal op en kies je een captain voor extra punten. In de knock-outfase selecteer je per ronde 7 spelers en kies je een captain voor extra punten.

1 januari 2022 in Voetbal

CC 1

Stel je droomteam samen

Met een budget ga jij jouw eigen droomteam samenstellen. Je selecteert 16 spelers uit de Champions League, waarmee jij de strijd aangaat met je vrienden.

CC 2

Wees creatief

Je budget is niet voldoende om alleen maar toppers te kopen, je zult creatief moeten zijn. Weet jij de goedkope pareltjes te vinden waarmee je het verschil gaat maken?

CC 3

Handige hulplijnen

Scorito biedt uitgebreide achtergronden en statistieken om je te helpen en de juiste keuzes te maken. Maar uiteindelijk ben jij de baas en moet jij de knopen doorhakken!

CC 4

Jij bent de coach

Nadat je jouw sterrenteam hebt samengesteld, stel je elke ronde je beste team op: 11 spelers in de basis (100% punten), 5 spelers op de bank (50%). Je maakt je selectie op basis van de vorm van je spelers en kijkt naar de sterkte van de tegenstander.

CC 10

De kracht van je captain

Per speelronde wijs je een captain aan, met hem verdien je extra punten. Als jouw captain dan een hattrick scoort, ben jij de gelukkigste coach op aarde!

CC 6

Punten verdienen met je team

Je scoort punten als jouw spelers in werkelijkheid goed presteren. Heb je Erling Braut Håland in je team en scoort hij een doelpunt, dan levert dit jou punten op in het spel. Je krijgt ook punten voor assists, clean sheet, winst team etc. Gele/rode kaarten, eigen doelpunten en gemiste penalty’s zorgen voor minpunten.

CC 7

Volg je spelers live

In de Scorito-app kun je alle wedstrijden live volgen. Ieder doelpunt, assist, kaart etc. wordt direct bijgewerkt. Zo kun je jouw team en score altijd op de voet volgen en wordt iedere wedstrijd extra spannend!

CC 8

Supersnel resultaat

Als de scheidsrechter fluit voor het eindsignaal, dan wil je direct weten waar je staat! Scorito begrijpt dat, daarom berekenen wij binnen 1 minuut jouw scores en die van je vrienden!

FT 9

Versla je vrienden

Champ Coach wordt nóg leuker als je het samen met je vrienden speelt. Wie kroont zich tot de absolute Champ Coach van jullie vriendengroep?

Champ Coach 22/23

Het voetbalmanagerspel gaat online vanaf vrijdag 26 augustus.


Deel dit artikel
Gamecenter