Interview

Een avondje AC Milan-Liverpool met de Scorito Prijsvraag-winnaar!

1039 F962cb0e B2f8 44E8 8Cc9 947Bb1ea55f8

AC Milan-Liverpool: een affiche om je vingers bij af te likken. In 2005 en 2007 streden de grootmachten tegen elkaar in de finale om de “Cup met de grote oren”. Vooral de editie van 2005 staat in het geheugen gegrift. Is het de spannendste finale ooit? Lastig te zeggen, maar in de top 3 zal deze bij menig mens terug te vinden zijn.


1 maart 2022 in Voetbal

Rob Claassen kon zich de finale nog goed herinneren. Zijn inzending (3-3 eindstand) was het juiste antwoord op de Scorito Prijsvraag die in het weekend van 19 tot 21 november in onze app te zien was. Uit alle correcte inzendingen werd Rob als winnaar geloot, waarmee hij 2 tickets voor de Champions Leaguewedstrijd AC Milan-Liverpool bemachtigde.

Een geheel verzorgde voetbaltrip win je niet dagelijks!
Nee, dat kun je wel zeggen. Ik was erg verrast toen ik in de app het bericht kreeg dat ik de prijs had gewonnen, en de reis heeft zeker niet teleurgesteld!

En de gelukkige die met jou mee mocht naar Italië?
Dat was een van mijn vrienden, Nick Jansen. Hij is net als ik al jarenlang een fanatiek Scorito-speler. Match King en TopCoach zijn onze favorieten, maar ook de wielerspellen, Scorito GP en het WK Darts zijn altijd leuk om mee te doen. We zitten vaak in dezelfde poultjes en het is meestal een mooie strijd om de hoogste plekken. Mijn Scorito hoogtepunt is een 6e plaats behaald in het Klassiekerspel. Ik steek dit jaar in een uitstekende vorm, maar die Gouden S in de Prijzenkast van Nick blijft wel een dingetje natuurlijk.  

Hebben jullie genoten van het uitstapje?
Nick is een echte Liverpool-fan, dus voor hem was het sowieso een bijzondere wedstrijd. Verder is het stadion enorm en de fans van AC Milan zijn heel de wedstrijd bezig geweest met sfeer maken. Het geluid van de schreeuwende en zingende supporters maakte erg veel indruk. Ondanks de uitslag (1-2 winst voor Liverpool) hebben de tifosi 90 minuten lang de boel op stelten gezet. Daarnaast is het natuurlijk speciaal om spelers als Salah, Mané en levende legende Zlatan Ibrahimovic in het echt te zien spelen. Kortom, een ervaring om niet snel te vergeten!

Ook kans maken op een van onze toffe prijzen? Houd de app in de gaten en zorg dat je communicatie-instellingen het ons toelaten om je een berichtje te sturen als we weer een nieuwe Scorito Prijsvraag online hebben staan!


Deel dit artikel
Gamecenter