Sebastian Blog

22 juli 2024 in Scorito

Beste Scorito-speler,

Soms word ik door mensen benaderd, om een video in te spreken voor een vriend die gaat trouwen, vader wordt of een mooie leeftijd bereikt. Altijd met een knipoog naar Scorito, omdat Scorito een rol speelt in de betreffende vriendengroep.

Afgelopen weekend ontving ik een soortgelijk bericht, via de vrienden van Sebastian Schramm. Helaas was de aanleiding bijzonder droevig.


"Goedenavond Martijn,

Ik stuur je dit bericht met een bijzonder trieste reden. Onze vriend en voor jou ook een (goede) bekende Sebastian Schramm heeft een drastisch besluit genomen. Hij heeft afgelopen woensdag besloten uit het leven te stappen.

Bas is / was de meest fanatieke Scorito-speler die er bestaat. Met de groepsapp “Wat een kutspel” hadden we allemaal dagelijks contact en was dit onze gemeenschappelijke deler. Een kleine zijstap: afgelopen woensdag (de bewuste dag) had hij nog gewoon een team gemaakt en was hij bij ons ook nog de dagwinnaar…..😢

Voor ons zal het spel nooit meer hetzelfde zijn, maar een mooi afscheid verdient Bas zeker!


Kan jij meehelpen bedenken hoe we hem eervol uit Scorito kunnen laten gaan…

Groeten,

Vrienden van Sebastian"


Een bijzonder verzoek, waar wij uiteraard graag gehoor aan geven. Sebastian speelde meer dan 10 jaar mee op Scorito, de Tour de France was zijn 117e spel. Trots was hij op zijn prijzenkast met onder andere 7 gouden bekers en 2 Match King-kroontjes. Niet slecht, voor dit kut spel. Vaarwel kerel!

Ik hoop dat Scorito er in de toekomst mede voor kan zorgen dat de herinneringen aan Sebastian levendig zullen blijven.

Wij wensen de dochter, vriendin, familie en vrienden van Sebastian veel sterkte toe.

Martijn van Dijk


Deel dit artikel
Gamecenter