Actievoorwaarden Scorito Unlimited TopCoach-actie

Nodig gratis 2 vrienden uit!

Blog Invite Friends V2

Vanwege alle leuke reacties op de “Nodig gratis een vriend uit-actie” tijdens het Tour-spel, hebben we besloten de actie ook voor TOPCOACH EREDIVISIE op te zetten! Alle Unlimited-spelers mogen dit keer niet 1, maar zelfs 2 vrienden gratis laten meedoen. Samen spelen is nou eenmaal leuker!


7 juni 2021 in Scorito

Voor wie is de actie bedoeld?
De actie is bedoeld voor vrienden, familieleden of collega's die eraan herinnerd moeten worden hoe leuk TopCoach Eredivisie ook alweer was, of die het spel juist een keer willen uitproberen ;-)

Actievoorwaarden:

  • Je bent zelf in het bezit van een Scorito Unlimited abonnement.
  • De vrienden die je een TopCoach Eredivisie-spel cadeau wilt doen, hebben vorig jaar niet meegespeeld met TopCoach.


Wat moet je doen:

  • Je deelnemers moeten een Scorito-account hebben. Stuur vervolgens de emailadressen van de accounts die je een spel cadeau wilt doen naar:

 

Wij zullen vervolgens eenmaal per werkdag de spellen aan de Scorito-accounts toekennen, zodat ze direct toegang krijgen tot het spel in de app/website.

 

Kunnen deelnemers nu nog zonder achterstand instappen?
Ja dat kan tot zaterdag 26 augustus (start speelronde 3)!

Hoe werkt dat?

De proefperiode (ofwel Transferperiode I genoemd) bevat 4 speelrondes. De 2 slechtste rondescores die je behaalt tijdens deze periode komen te vervallen bij aanvang van het definitieve spel.

Dit betekent ook dat de deelnemers die de eerste 2 speelrondes missen doordat ze pas later zijn aangemeld, niets gemist hebben (de 0-scores uit die rondes komen bij aanvang van speelronde 5 te vervallen).

Wel zo eerlijk toch!


Deel dit artikel
Gamecenter